O nama

Ordinacija dentalne medicine Hrapović započela je s radom 2005. godine. Od tada neprestano raste šireći stomatološki tim i broj saradnika – dentalnih laboratorija, liječnika specijalista, dobavljača dentalne opreme, ali i pacijenata iz BiH i zemalja regije. Broj djelatnika je rastao od dva na početku rada ordinacije do današnjih 5. Najviše profesionalne standarde garantujemo prateći sva događanja u savremenoj stomatologiji.

Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologija naši su principi rada i razvoja. Ustrajemo na stalnom obrazovanju i međusobno dijelimo nova znanja i spoznaje. Zadovoljstvo pacijenata nam je važno, a pravila struke osnova. Primjenjujući novosti u stomatologiji, proširujemo paletu naših usuga i svoju djelatnost sve više usmjeravamo u estetsku stomatologiju kao najtraženije područje stomatologije.

Prijateljski, opušten odnos s pacijentima, te visoka stručnost našeg stomatološkog tima dvije su karakteristike koja vladaju ordinacijom. Vjerujemo da ćete ih i vi osjetiti u ordinaciji Hrapović, jer samo najbolje je i dovoljno dobro za vas!

Radno vrijeme ordinacije je od ponedjeljka do petka od 10h do 17h , subotom 10h do 15h. Ordinacija se nalazi u Sarajevu.

Naručiti se možete putem telefona, e-mailom ili kontakt forme na našoj internet prezentaciji. Čitajte naš blog i pratite nas na Facebooku OVDJE. Dobrodošli!